2017. szeptember 28., csütörtök

Book a Sloth Club - könyves meglepetésdoboz indul!

Remek hírem van! Bár már lehet, hogy máshol is láttátok, azért örömmel jelentem be én is, hogy végre Magyarországon is elindul egy könyves témájú subscription box, a külföldi hasonló boxok példájára (pl. Owlcrate

A Book a Sloth Clubról egyelőre keveset tudni, de az biztos, hogy előregisztrálni már lehet náluk, és az előregisztrálók közt ki is sorsolnak egy ajándék dobozt. 

Ilyen jellegű subscription boxszal csak kozmetikumok kapcsán találkoztam eddig itthon, és már nagyon vártam, hogy valaki elkezdjen más irányban is gondolkodni és meghonosítani a könyves tematikus boxokat is. Remélem, hogy sikere lesz a kezdeményezésnek, és sok érdekes könyves box meglepetéssel lehetünk gazdagabbak. Zsákbamacska feeling, egy jó könyv, és még különféle könyves meglepetések is a dobozban, mi kell még? :) Én nagyon várom!

Október 6-áig tudtok előregisztrálni a Book a Sloth Club honlapján, és 7-én sorsolnak. Az előregisztráció semmilyen kötelezettséget nem ró rátok, viszont tudjátok vele jelezni az érdeklődéseteket, kaptok infókat, és még nyerhettek is. :) 


A következő platformokon találjátok még meg a Book a Sloth Clubot:
Facebook, Twitter, Instagram.



Lajhárságra fel! :D :D :D

Forrás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése